dinsdag 23 maart 2010

Marie Vinck in extra lange en spannende seizoensfinale van ‘De Rodenburgs’


Marie Vinck in de extra lange en spannende seizoensfinale van VTM serie ‘De Rodenburgs’.

In oktober 2009 introduceerden VTM met ‘De Rodenburgs’ een gloednieuwe familiesaga met Mike Verdrengh, Gilda De Bal, Mathias Sercu, Marie Vinck, Hilde Heijnen, Pieter Embrechts, Wim Danckaert en Daphne Wellens in de hoofdrollen.

Zij gaven op woensdag 17 maart 2010 vanaf 20u40 afspraak voor de XL-seizoensfinale van ‘De Rodenburgs’ en verwennen de kijkers voor de gelegenheid met twee afleveringen.

Spanning in dus de voorlopig laatste dubbelaflevering van 'De Rodenburgs' op 17 maart. Simon ontwaakt uit zijn coma.

Maar dat komt ook dealer Goran, die hem neerstak, te weten. Stijn wordt ontslagen bij RIC, maar liegt tegen zijn gezin over de ware toedracht. En haalt Olivier de verkiezingen binnen?

Niemand is opgetogen met het interview dat Olivier gegeven heeft, zo vlak voor de eindspurt van de verkiezingen, én waarbij hij zijn relatie met Hanne(niet te verwarren met Hanne Troonbeeckx red.) publiek maakt.

Ook Hanne vreest dat dit hen beiden zal schaden. Feit is dat De Rodenburgs en de De Ridders mekaar kruisen aan het stemlokaal.

Simon is eindelijk ontwaakt uit de coma maar lijdt aan geheugenverlies. De politie vreest echter dat Simon doet alsof uit angst voor zijn belagers.

Op RIC ondertekent Marie France het contract voor de verkoop van haar aandelenpakket. De deal is mogelijk gemaakt door een financiële inbreng van Fred via West Star Immo.

Karel beseft dat hij één en ander goed te maken heeft bij zijn zoon. Hij gunt Fred het genoegen om Stijn te ontslaan als CEO.

Het is nog maar de vraag hoe Stijn met deze nederlaag omgaat. Fred heeft een verrassing voor zijn dochter Marie-Claire.

Marie Vinck kan al haar acteer talent weer botvieren in de voorlopig laatste uitzending van ‘De Rodenburgs’.

De wereld is klein, maar onze Vlaamse showbizzwereld is nog veel kleiner. Verbazend hoeveel BV’s familie zijn van elkaar. Zoals Marie Vinck en Hilde Van Mieghem.

Marie Vinck, de actrice die de rol van Marie-Claire Rodenburg vertolkt in de gelijknamige VTM-serie, is de dochter en zegt dus mama tegen de bekende Vlaamse actrice Hilde Van Mieghem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten