vrijdag 24 januari 2014

Marie Vinck draait Linde Merckpoel tongzoen binnen


Marie Vinck draait Linde Merckpoel tongzoen binnen


De bevallige Vlaamse actrice Marie Vinck, die na haar passage in 'Loft' de status van sekssymbool kreeg, doet vele mannenharten een slagje overslaan.

Zo ook bij Tomas De Soete in de lokalen van Studio Brussel. Hij was er van overtuigd dat hij de uitverkorene zou zijn voor een tongkus, maar dat draaide anders uit, zoals in dit video filmpje te zien is.

De gelukkige ontvanger van de tongzoen was Linde Merckpoel, de radiopresentatrice die ook meedeed in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Tomas moest het met een ander lichaamsdeel stellen van sexy Marie Vinck, toen hij een knietje in zijn edele delen kreeg van de knappe actrice.

Technisch kussen met Marie Vinck

Marie Vinck kwam op Studio Brussel haar nieuwe film 'Smoorverliefd' voorstellen. Na de uitzending probeert Tomas De Soete bij Marie nog een paar "handige" theater- en acteertechnieken te ontfutselen, tongzoenen voor gevorderden.

Zo draaide ze Linde Merckpoel een vette lesbische tongzoen binnen.

Marie Vinck stelt op Pop Poll Humoprofiel maar weer eens scherp

Beste actrice nationaal: Marie Vinck

Met ronkende namen als Deus, Novastar en Milow had Humo’s Pop Poll drie mooie publiekslokkers. In het Sportpaleis zagen we een klassieke Pop Poll-show, met veel rock en humor.


Aftrappen met ‘Sex on fire’ van Kings Of Leon in de versie van De Laatste Showband en er meteen wat Jodenmoppen van Philip Geubels tegenaan gooien – Humo’s Pop Poll maakte van bij het begin duidelijk dat de avond in het teken zou staan van de rock-‘n-roll en de twijfelachtige smaak.


Geubels, een stand up-comedian met een handvol geslaagde grappen onder de arm, kreeg als presentator het nodige weerwerk van het Humo-opperhoofd Guy Mortier. 'De werken aan de Lange Wapperbrug beginnen vannacht', sprak Mortier. 'Daardoor zal het Sportpaleis vanavond worden verplaatst, maar maak u niet ongerust want alles loopt op wieltjes.'

Hoeven wij u nog te vertellen dat we dat soort wisecracks en woordspelingen de hele avond naar het hoofd geslingerd kregen?

Muzikaal feest

Het muzikale luik van deze Pop Poll-avond was een mooie reden om naar het Sportpaleis af te zakken. Tom Helsen zong met een koortje van Studio Brussel-redacteurs in de rug, Novastar en Deus speelden miniconcertjes, Milow haalde ‘Ayo technology’ nog eens boven en Clement Peerens zijn heavy metal-versie van ‘The architect’ van Deus.


De geinigste bijdragen kwamen van De Laatste Showband. Toen de zwangere Tia Hellebaut haar medaille voor Sportfiguur Van Het Jaar kwam ophalen, speelden Riguelle en co. ‘Jump’ van Van Halen, alsook een olijk ‘Water is broken’ dat verdacht veel leek op een klassieker van Cat Stevens.

 Erik Van Looy, Marie Vinck en Bart De Pauw werden naar aanleiding van hun film Loft in de bloemetjes gezet met ‘All you need is Loft’, en Marie Vinck dan nog speciaal voor haar naaktscènes in de succesvolle film.


Bij de door Humo goedgekeurde artistieke disciplines hoort ook stand up-comedy. Naast Geubels, die zich een niet onverdienstelijk ‘master of ceremony’ toonde, zorgde vooral Gunter Lamoot voor de heftigste dijenkletsers. Zijn fictieve tv-programma’s ’t Was maar om te lachen’ en ‘Mystery blow job’ waren even onnozel als hilarisch, dat geldt ook voor zijn Kamagurka-achtige uitsmijter, de palingpaté-mop die ongetwijfeld een klassieker aan de toog wordt.


Daarmee vergeleken viel de routine van Neveneffecten wat mager uit. Hun zoektocht naar een kilo neuskeutels draaide uit op behoorlijk wansmakelijke studentenhumor. Nee, dan liever de als The Stig van Top Gear (prijs voor beste buitenlandse tv) vermomde Herman uit Van Vlees En Bloed. Of de filmpjes van Jeroom en de bedankingsspeech van Paul De Leeuw, die met een vals-Vlaams accent het beduusde Sportpaleispubliek toesprak.

Blanke mannen met gitaren

De Pop Poll-uitslagen zelf? Ach, die zagen we van ver aankomen. Alsof de Humolezer en het marketingdepartement van Humo de koppen bij elkaar hadden gestoken om het profiel van het weekblad vooral niet te bruskeren.

Met andere woorden: blanke mannen met gitaren domineerden de boel en de vrienden van Woestijnvis, Studio Brussel en Canvas pikten de meeste medailles mee.


Memorabele passages dan? Wel, Bart De Wever schoorvoetend de medaille in de categorie ‘Wie wil u niet naakt uit de kleren zien gaan?’ in ontvangst zien nemen, was topentertainment, vooral toen de arme politicus zich de ene na de andere uithaal van Mortier moest laten welgevallen.

En Ramsey Nasr die in het plat Antwerps een gedicht voor Wannes Van de Velde bracht, half vertellend, half zingend, kroop niet in onze koude kleren. Daar konden zelfs een dansende Marie Vinck en giechelende Lien Van De Kelder niet tegenop.

Humo’s Pop Poll was op 22 februari in het Sportpaleis in Antwerpen.

Marie Vinck naakt onder herfstbladeren

De herfst en het vallen van de bladeren zijn nog nooit zo mooi in beeld gebracht als op de cover van De Humo. En dat allemaal dankzij Marie Vinck en haar naakte, pure, volmaakte lichaam en borsten.

Tomas De Soete belt Marie Vinck wakker, want hij wil absoluut weten of die natte blaadjes nu vastgeplakt waren of niet?

Lekkerste Wijf: Marie Vinck

Het stond in de sterren geschreven en bleek uiteindelijk te kloppen als een liefdeshart: Marie Vinck is jullie lekkerste wijf van Belgische bodem. Sofie en Linde bellen haar in met het fijne nieuws. "We sturen de cup op!"

Linde of Marie Vinck?

Tomas is helemaal in de ban van de sexy en rondborstige actrice Marie Vinck. Tot groot ongenoegen van een jaloerse collega Linde...

Marie Vinck: "Bondgirl zou ik wel graag eens doen!"

'Smoorverliefd' kan je bekijken in de cinemazalen, de nieuwste film van Hilde Van Mieghem. Eén van de hoofdrollen is weggelegd voor haar dochter Marie Vinck, die de prent kwam voorstellen bij Tomas.

Marie Vinck had het onder andere over haar bijzondere seksscène in de film, Hollywoodaanbiedingen, haar ambitie om ooit bondgirl te worden en 'I need a color' van Aloe Blacc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten