woensdag 23 januari 2013

Ella Leyers imiteert Wolven actrice Marie Vinck in 'Tegen De Sterren Op'


Ella Leyers imiteert Wolven actrice Marie Vinck in 'Tegen De Sterren Op'

Ella Leyers imiteert Marie Vinck, die auditie doet voor enkele nieuwe rollen in Thuis, Familie, de Deense krimi The Killing, de Kus en Komen Eten. Functioneel naakt is daarbij geen probleem, ook zonder kleren. Ook kruipt ze in de vampierenhuid van Edward Cullen uit 'Twilight' en van Bekka uit 'Clan'.

Gunter Lamoot voert backstage een discussie met zijn spiegelbeeld (Guga Baul). Wat later in de aflevering speelt hij een verrassende gastrol in 'Familie'.

'Twilight'
Bella (Clara Cleymans) voelt dat Edward (gastactrice Ella Leyers) geen gewone jongen is.

'Clan'
De zussen Bekka (gastactrice Ella Leyers), Bibi (Clara Cleymans) en Eva (Tine Embrechts) zijn het erover eens: De Kloot (Ivan Pecnik) moet eraan. Maar buiten het medeweten van Moeke (Nathalie Meskens) natuurlijk. Er vallen massa’s onschuldige slachtoffers wanneer de zusjes hun schoonbroer proberen vermoorden.

Naast de Marie Vinck bloot auditie nog:
'Familie'
De Bomma (Chris Van Espen) en Marie-Rose (Nathalie Meskens) nemen afscheid van Véronique (Clara Cleymans). Zij moet wijken voor een nieuwe versie. Later, wanneer niemand kijkt, strekt de bomma haar beentjes op Gangam Style.

Triggerfinger
Met I Will Cover bewijst de Belgische rocksensatie Triggerfinger (Jonas Van Geel als Ruben Block en Ivan Pecnik als Monsieur Pol) dat je internationaal niveau kan halen door andermans nummers na te spelen.

Andere
Bij 'Allo Allo!' wordt een quiz gehouden in Café René, met als inzet een speciale prijs.
 – Met René (Ivan Pecnik), Edith (Barbara Sarafian), Michelle (Clara Cleymans), Officer Crabtree (Guga Baul), Helga (Tine Embrechts), Luitenant Gruber (Walter Baele) en Yvette (Nathalie Meskens) –. Frank Deboosere (Chris Van Espen) komt Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) enkele fanbrieven brengen. De TV-tip van prins Filip (Walter Baele).

Marie Vinck in Tegen de Sterren op
De bomma uit Familie danst de Gangam Style. Een hilarische aflevering dus.

MET SPECIALE GASTEN ELLA LEYERS als Marie Vinck EN GUNTER LAMOOT

Ella Leyers imiteert dus , die auditie doet voor enkele nieuwe rollen. Ook kruipt ze in de vampierenhuid van Edward Cullen uit Twilight en van Bekka uit Clan.

Enkele reacties na de Marie Vinck parodie op twitter:
-Ella Leyers is echt subliem als Marie Vinck en Maaike Neuville. Los erop! #tdso

-Geniaal hoe Ella Leyers de stemmen van Marie Vinck en Maaike Neuville doet. Beetje eng zelfs. #tdso

-De Marie Vinck imitatie in #tdso was zeer komisch...

-Geweldige Ella Leyers als Marie Vinck in #tdso :') #functioneelnaakt
 
-LOL Ella Leyers heeft dezelfde grote cupmaat als Marie Vinck #tdso

Drie eindejaarsvraagjes aan Marie Vinck

Dansen, fuiven, lekker eten, drinken en drie zoenen als de klok twaalf uur slaat. Zo vieren de meeste Antwerpenaars oud naar nieuw. Actrice Marie Vinck doet het dit jaar in Zuid-Afrika. Tijd voor drie eindejaarsvraagjes.

Waar viert u dit jaar Nieuwjaar?
Marie Vinck: "Dit jaar trek ik helemaal naar Kaapstad in Zuid-Afrika. Ik heb daar een oom zitten die al jaren probeert om de ganse familie tot daar te krijgen om samen de feestdagen door te brengen. Het zal dus niet enkel voor Nieuwjaar zijn, maar ook om Kerstmis te vieren. Zelf ben ik nog nooit in Zuid-Afrika geweest, dus ik ben best wel benieuwd."

Wie zou u dolgraag drie kussen geven bij de jaarovergang?
Marie Vinck: "Een van mijn idolen: Philip Hoffman. Dat is echt een geweldige acteur, om maar niet te zeggen: mijn lievelingsacteur! Hij kan zich geweldig inleven in zijn rol, en durft superver te gaan. Telkens ik hem op het witte doek zie, sta ik weer versteld. Ik heb hem helaas nog nooit mogen ontmoeten."

Op welk nummer wil u het nieuwe jaar inzetten?
Marie Vinck: "Ongetwijfeld Heads Will Roll. Ik heb dat de afgelopen zomer heel vaak op de radio gehoord, en vond het waanzinnig catchy. Ik had wel het probleem dat ik het nooit echt verstond. In mijn hoofd klonk het alsof ze “Hespenrol” zongen. Ik kon tot mijn grote ergernis ook nooit de naam van de artiest verstaan. Uiteindelijk heb ik het dan kunnen achterhalen, maar zelfs nu kan ik er niet spontaan opkomen. (Het lied is een remix door A-Trak van een single van de Yeah Yeah Yeahs uit 2009 , nvdr). Dat neemt niet weg dat het een verschrikkelijk goede schijf is, waar ik zeker een dansje op wil wagen!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten