donderdag 8 december 2011
Marie Vinck met luxe lingerie covershoot laatste magazine Goedele Liekens
Marie Vinck met luxe lingerie cover fotoshoot in laatste magazine Goedele Liekens.
Goedele neemt afscheid met lingerienummer
In het veertigste en laatste nummer van haar magazine blikt Goedele Liekens terug op het mooiste dat ze in die drie jaar brachten. Maar wat meer in het oog springt, is de sexy covershoot samen met Els Pynoo en Marie Vinck. De drie dames werden daarvoor gehuld in glamoureuze luxelingerie.
Het allerlaatste nummer werd een extra dikke feesteditie, en die vroeg om een lichtjes gewaagde cover. Geen betere reden voor Goedele om in lingerie te poseren, samen met Vive la Fête-zangeres Els Pynoo en filmdiva Marie Vinck.
De keuze voor de sexy setjes viel op het Belgische lingeriemerk PrimaDonna, dat al sinds 1865 vrouwen met een grotere cupmaat lingerie biedt die én mooi én comfortabel is.
Sanoma Magazines besliste vorige maand om de publicatie van het magazine stop te zetten. Het laatste nummer ligt vanaf vandaag in de winkel en telt 64 pagina’s.
Hoe mooi of duur ook, een BH die niet past, geeft je niet de nodige steun en bezorgt je niet het gewenste effect.
Samen met PrimaDonna en Lingerie Styling vind je echter in een mum van tijd jouw perfecte lingerie setje, zoals Marie Vinck, Goedele Liekens en Els Pynoo laten zien.
Het mooiste uit drie jaar Goedele
This is the end, my friend. Om het rouwproces van u, beste lezer, wat te verzachten, en onszelf nog één keer gigantisch te amuseren, maakten we een ‘best of’. Alle mooiste, grappigste, meest ontroerende en intense momenten uit Goedele voor u verzameld.
Op het menu: de meest beklijvende foto’s en uitspraken uit interviews, dossiers, reisreportages en seksstukken. De sterkste mode- en beautybeelden. Ook van de straffe kost uit de culinaire pagina’s mag u nog een laatste keer proeven. U krijgt ook exclusieve sexy foto’s van Goedele die - onbegrijpelijk – nog nooit werden gepubliceerd. Blader u een kijkberoerte.
Als dessert serveren we u graag wat vers voer. Een interview met Evi Hanssen en Fred Di Bono (“Wij vogelen, maar we zijn niet elkaars beste vriend”)! Een prachtige balkonscène met de borsten van Goedele, Marie Vinck en Els Pynoo in de hoofdrol! Beautyproducten om van te smullen! Een reisverhaal om het ijskoud van te krijgen! Zelfs de ramptoeristen die willen weten wat er intussen van onze redactie geworden is, worden op hun wenken bediend.
PrimaDonna lingerie collecties
Luxe lingerie met de perfecte pasvorm, van B tem H-cup. Met minder neemt een PrimaDonna vrouw geen genoegen. En gelijk heeft ze. Met hun jarenlange expertise en savoir-faire creëren de ontwerpers van PrimaDonna modieuze, rijkelijke en verfijnde lingerie die als gegoten zit bij vrouwen met een grote boezem. Een gedroomde combinatie van stijl, comfort en fashion laten de bekende Vlaamse vrouwen Marie Vinck, Goedele Liekens en Els Pynoo zien.
Goedele Liekens blikt in het veertigste en laatste nummer van haar magazine terug op het mooiste dat ze in die drie jaar bracht. Het werd een extra dikke feesteditie, en die vroeg om een lichtjes gewaagde cover. Geen betere reden voor Goedele om in lingerie te poseren, samen met Vive la Fête-zangeres Els Pynoo en filmdiva Marie Vinck.
Prima Donna lingerie koestert al meer dan 144 jaar de vrouw met haar natuurlijke rondingen. Dankzij de aandacht voor pasvorm en ontwerp kan Prima Donna lingerie een ongeëvenaarde combinatie van draagcomfort, luxe en stijl bieden. BH’s zijn beschikbaar in 58 verschillende cupmaten, van B tot H cupmaat. Omdat iedereen de perfecte BH moet kunnen dragen voor haar borsten, ongeacht BH maat of figuur en dat zorgt voor zelfvertrouwen.
Een spacer BH, een verademing!
Het exclusieve spacermateriaal is een ademende stof met een zeer dun, flexibel luchtlaagje dat de boezem een mooie, natuurlijk ronde en bolle vorm geeft; zonder vergrotend effect en niet te bloot.
Maximale ondersteuning en naadloze cups waardoor de spacer beha onzichtbaar onder bovenkleding gedragen kan worden. Ideaal voor de zomer dus.
Corsages en body’s zijn helemaal terug!
Je geeft je lichaam die mooie lijn onder je feestjurk door een prachtig stuk lingerie aan te trekken. Deze snitten komen helemaal tot hun recht bij vrouwen met een grotere cupmaat, zoals BV's Sabine Hagedoren, Lien Van De Kelder, Marie Vinck, Goedele Liekens en Els Pynoo.
In het veertigste en laatste nummer van haar magazine blikt Goedele Liekens dus terug op het mooiste dat ze in die drie jaar brachten. Maar wat meer in het oog springt, is de covershoot samen met Els Pynoo en Marie Vinck. De drie dames werden daarvoor gehuld in glamoureuze luxelingerie.
Het allerlaatste nummer werd een extra dikke feesteditie, en die vroeg om een lichtjes gewaagde cover. Geen betere reden voor Goedele om in lingerie te poseren, samen met Vive la Fête-zangeres Els Pynoo en filmdiva Marie Vinck.
zaterdag 3 december 2011
Marie Vinck in Vlaamse film klassieker Loft
Marie Vinck in Vlaamse film klassieker Loft
Marie Vinck speelde een hoofdrol in Loft, de populairste Vlaamse film ooit. Marie Vinck vertolkt er de rol van Sarah Delporte, een soort luxehoertje.
Loft - De film nu als Minireeks op één
Driedelige reeks naar de gelijknamige thriller van Erik Van Looy, met een heleboel topacteurs in de hoofdrol waaronder Bruno Vanden Broecke, Marie Vinck, Veerle Baetens en vele andere.
Vijf getrouwde mannen delen in het grootste geheim een loft waar ze stijlvol en in alle rust hun minnaressen en nieuwste veroveringen zoals Veerle Baetens ontvangen.
Een prima regeling, tot ze op een winterochtend het lijk aantreffen van een jonge vrouw, Marie Vinck.
Geen van hen weet wie de vrouw is, waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in een loft waarvan alleen zij de sleutel bezitten.
Noodgedwongen proberen de vrienden uit te zoeken wat er gebeurd is en waarom, maar al vlug beginnen ze elkaar te wantrouwen en zal blijken dat ze veel minder van elkaar afweten dan ze oorspronkelijk dachten.
Loft Met: Koen De Bouw, Filip Peeters, Matthias Schoenaerts, Bruno Vanden Broucke, Koen De Graeve, Veerle Baetens, Marie Vinck, Jan Decleir en een vrachtlading andere Vlaamse acteertoppers.
5 getrouwde mannen besluiten om samen een chique loft te huren waarin ze ongestoord hun gang kunnen gaan met gewillig vrouwelijk schoon.
Op een morgen vindt één van hen het lijk van een jonge vrouw in de Loft. Sporen van inbraak zijn er niet te vinden. Alles wijst er op dat één van de vrienden betrokken is bij de gruwelijke daad …
Via flashbacks wordt de kijker door het verhaal geleid. In veel van die flashbacks ligt Marie Vinck de helft van de tijd naakt en besmeurd als lijk op een bed, om de spanning nog wat op te voeren.
één van de strafste films van het jaar komt van vaderlandse bodem. Erik Van Looy heeft het klaargespeeld om met een budget waarmee ze op de gemiddelde Hollywoodset amper de catering kunnen betalen een jarenlangverwachte dijk van een thriller af te leveren.
Hij had natuurlijk ook support van wereldklasse. Eerst en vooral het nagenoeg perfecte script van Bart De Pauw dat je tot op de allerlaatste seconde op het puntje van je bioscoopzetel vastnagelt en daarenboven nog eens bulkt van memorabele dialogen en de ene na de andere geloofwaardige plot twist op de argeloze kijker afvuurt.
Ook cinematograaf Danny Elsen verdient niets dan lof. Hij pakt uit met tientallen geniale shots die je doen vergeten dat je zit te kijken naar een film uit de Vlaamsche klei.
Alleen al dat openingshot van de Loft in kwestie verdient een Oscarnominatie. Zelden zag Antwerpen er filmischer en mooier uit dan in deze thriller van wereldformaat. Maar los van alle visuele pracht en praal is Loft in de eerste plaats een acteursfilm.
Het moet gezegd worden: De cast vol bekende Vlaamse koppen zoals Veerle Baetens en Marie Vinck acteert werkelijk zijn en haar ass off. Speciale vermelding gaat naar Matthias Schoenaerts als Antwaaarpse rebel without a cause en Veerle Baetens die bewijst dat ze naast een lelijk telenovelle-eendje ook een authentieke femme fatale kan neerzetten.
Ook gebruikelijke naaktscènes in een Vlaamse film, in Loft met Veerle Baetens en Marie Vinck, zijn van een cinematografische schoonheid. En Marie Vinck had dan nog de pech dat ze uren lang als lijk naakt op bed moest liggen, in een plas bloed nogwel.
De stijlvolle thriller van Erik Van Looy en Bart De Pauw en met Veerle Baetensen Marie Vinck, Loft ****, is met bijna 1,1 miljoen bezoekers de meest succesvolle Vlaamse bioscoopfilm ooit. Loft verbreekt hiermee het 19 oude record van de Urbanus-kolderklassieker, Koko Flanel.
Enkel ‘Loft’ deed in eerste week beter dan ‘Code 37′
‘Code 37 – De Film’ heeft een week na de opening al 109.477 kijkers over de vloer gekregen. Op de film ‘Loft’ na, is geen enkele Vlaamse film ooit zo sterk gestart in de bioscoop. Dat meldt Starway Film Distribution in een persbericht.
De sterke opening op woensdag 26 oktober (8.113 bezoekers op 1 dag), werd gevolgd door een al even sterke openingsweek, zo luidt het in het persbericht.
De film vertelt het verhaal van een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er meerdere studentes actief zijn in het milieu. Agente Hannah (gespeeld door Veerle Baetens) en haar team gaan daarop undercover in club Sin City.
Loft is een Belgische thriller met actrice Marie Vinck die werd geregisseerd door Erik Van Looy naar een scenario van Bart De Pauw. Loft is de eerste film die werd geproduceerd door Woestijnvis.
De opnames startten begin 2008 en de film kwam in het najaar van 2008 in de Belgische bioscoopzalen. Loft is sinds 18 februari 2009 de bestbekeken Belgische film. De film verbrak hiermee het 19 jaar oude record van Koko Flanel, een film met Urbanus, geregisseerd door Stijn Coninx.
Momenteel is er al een Nederlandse remake uitgebracht, geregisseerd door Antoinette Beumer. De Amerikaanse remake is in voorbereiding, de regie zal door Erik Van Looy zelf gedaan worden.
Vijf getrouwde mannen delen in het grootste geheim een loft waar ze stijlvol en in alle rust hun minnaressen en nieuwste veroveringen zoals Veerle Baetens en Marie Vinck ontvangen. Een prima regeling, tot ze op een winterochtend het lijk aantreffen van een jonge sexy vrouw. Het laatste wat we van haar zien is een vrijpartij in het zwembad, geheel bloot.
Geen van hen weet wie de dode vrouw is, waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in een loft waarvan alleen zij de sleutel bezitten. Noodgedwongen proberen de vrienden uit te zoeken wat er gebeurd is en waarom, maar al vlug beginnen ze elkaar te wantrouwen en zal blijken dat ze veel minder van elkaar afweten dan ze oorspronkelijk dachten.
Cast loft
Filip Peeters - Vincent Stevens
Koen de Bouw - Chris Van Outryve
Matthias Schoenaerts - Filip Willems
Bruno Vanden Broecke - Luc Seynaeve
Koen De Graeve - Marnix Laureys
Dirk Roofthooft - Mannelijke ondervrager
Sara De Roo - Vrouwelijke ondervrager
Tine Reymer - Barbara (vrouw van Vincent)
An Miller - Ellen (vrouw van Chris)
Charlotte Vandermeersch - Vicky (vrouw van Filip)
Wine Dierickx - Elsie (vrouw van Luc)
Maaike Cafmeyer - Miriam (vrouw van Marnix)
Jan Decleir - Ludwig Tyberghein
Sophie Van Peel - Vrouw Tyberghein
Gene Bervoets - Burgemeester Van Esbroeck
Veerle Baetens - Ann Marai
Marie Vinck - Sarah Delporte
Laura Verlinden - Sharon
De soundtrack van deze film Loft werd gecomponeerd door Wolfram de Marco. Deze componist maakte extra muziek voor de films 16 Blocks, Catwoman en Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl.
Op IMDb kan de film rekenen op een score van 7,4 op 10.
De film Loft werd op de première zeer lovend onthaald door critici. O.a. De Standaard en Knack, die normaal bekend staan om hun strenge beoordeling, gaven hun maximum aantal sterren aan deze film met Veerle Baetens en Marie Vinck. En zo oordeelde ook het publiek.
De film kwam op woensdag uit en na het eerste weekend woonden maar liefst 126.040 mensen een voorstelling van de film bij. Meerdere zalen zijn meermaals per dag uitverkocht. Iets uniek in Vlaanderen, aldus Kinepolis.
Erik Van Looy heeft met Loft het succes van zijn vorige actiethriller De Zaak Alzheimer ruimschoots overtroffen. Al waren zowel Erik Van Looy als Independent Films, de verdeler van de film, voorzichtig met hun prognoses.
In de eerste tien dagen dat "Loft" te zien was waren er al 300.000 bezoekers de film gaan bekijken. Het is nooit eerder gebeurd dat een film in Vlaanderen in die tijdspanne zoveel bezoekers heeft weten te lokken.
Op zaterdagavond 1 november 2008 waren zelfs alle voorstellingen van "Loft" in alle Vlaamse bioscopen uitverkocht. Op 24 december 2008 hadden 825.000 bezoekers de film Loft met Veerle Baetens en Marie Vinck al gezien en daarmee stond "Loft" al op de 4de plaats van meest bezochte Vlaamse films. De Zaak Alzheimer is intussen al voorbijgestoken.
Op 26 december 2008 verscheen in een persbericht dat Loft in de top-3 van de bestbezochte Vlaamse films aller tijden was beland. Uitgerekend op kerstdag ging de film de kaap van de 850.000 toeschouwers voorbij en stootte daarmee Daens (848.000 toeschouwers) van de derde plaats in de rangschikking van de meest bekeken Vlaamse films aller tijden.
Zowat iedereen was er voor de release van de film nochtans van overtuigd dat zo’n hoge bezoekersaantallen in tijden van dvd en al dan niet gratis downloaden via internet niet langer haalbaar waren voor (Belgische) films. De vorige top 3 van de best scorende Vlaamse films – Koko Flanel (1990), Hector (1987) en Daens (1993), alle drie geregisseerd door Stijn Coninx - leek buiten bereik.
Op dinsdag 6 januari 2009 werd bekendgemaakt dat Loft met Marie Vinck maar liefst 100.000 mensen naar de bioscoop lokte tussen kerst en nieuwjaar.
Daarmee springt het over Hector en is de film met 950.000 bezoekers de op één na bestscorende Vlaamse film aller tijden. Enkel Koko Flanel (1990) doet dus nog beter maar de kans zit er dik in dat Loft straks de tweede Vlaamse film wordt die de kaap van één miljoen bezoekers weet te overschrijden.
Op dinsdag 20 januari 2009 overschreed Loft met Marie Vinck ook de kaap van 1 miljoen bezoekers en komt het record steeds meer in zicht.
Op woensdagavond 18 februari overschreed Loft het record van Koko Flanel (1990). Vanaf nu is Loft de meest succesvolle Belgische film ooit met 1.082.480 bezoekers. Het uiteindelijke bezoekersaantal liep nog verder op tot 1.186.071.
De producers van Koko Flanel hebben nog geprobeerd het record terug te krijgen door de film opnieuw uit te brengen in de Vlaamse zalen, maar toen bleek dat Loft het record toch ging houden werd deze actie stopgezet.
En niet alleen met de bezoekersaantallen behaalde Loft prijzen, ook de naaktscènes van Veerle Baetens en Marie Vinck werden verkozen in de lijst van De 10 mooiste Vlaamse seksscènes ooit.
Ondanks onbevestigde geruchten, en volgens kenners klinkklare onzin, dat Vlaamse actrices liever niet meer naakt gaan omdat de beelden hun overal, en dan vooral op internet, blijven achtervolgen, is er nauwelijks een Vlaamse topfilm te vinden zonder Vlaams bloot.
In De top 10 van mooiste Vlaamse naaktscènes ooit: Nathalie Meskens in David, Marie Vinck in Loft, Saartje Vandendriessche in Matroesjka’s, Veerle Baetens in Code 37 en Loft, Lien Van de Kelder in Zone Stad, Sandrine André in Wittekerke, Sophie Van Moll in De Kavijaks, Maaike Neuville in Van Vlees en Bloed, Anneleen Liegeois in Wittekerke en Francesca Vanthielen in Licht en Kader Gurbuz in Jes.
Overigens snapt Loft collega van Marie Vinck Veerle Baetens helemaal niets over de commotie na het spelen van een naaktscène, zoals ze vertelde in een interview.
Ik herinner me een hele heisa over een naaktscène in 'Code 37'.
Veerle Baetens: 'Ik heb het gevoel dat mensen steeds conservatiever worden. Een blote borst of harde tepel, dat was vroeger toch geen probleem? En nu opeens wel. Het is niet alleen bij mij zo.
Nathalie Meskens en Marie Vinck hebben het ook voorgehad. In de serie komt straks een seksscène en die is heel expliciet naakt. Als je seks toont, moet je seks tonen, vind ik. Niemand stapt na het vrijen met een laken om zich heen uit bed, behalve in Amerikaanse films.'
'De beginscène in 37°2 le matin vind ik heel mooi: ze liggen gewoon in missionarishouding naakt op elkaar. Zo moet dat zijn, dacht ik, en daar ben ik mee naar de regisseurs gegaan.
Maar uiteindelijk is een seksscène vrij technisch. Verliefdheid spelen, vind ik soms veel moeilijker en meer confronterend. Een eerste kus, daarvoor moet het klikken tussen de acteurs; die ogen moeten spreken.'
In december 2010 kwam er een Nederlandse remake van deze film uit, met onder meer Barry Atsma, Fedja van Huêt, Marcel Hensema, Jeroen van Koningsbrugge en Gijs Naber. Saskia Noort bewerkte het script.
In 2011 begon Erik Van Looy aan de verfilming van een Amerikaanse remake Loft,waarbij Wesley Strick het scenario bewerkte.
In 2010 werd er een Nederlandse remake gemaakt zonder Marie Vinck, deze werd geregisseerd door Antoinette Beumer.
Op 24 februari 2011 werd er bekend gemaakt dat Erik Van Looy de Amerikaanse versie van de film Loft zou gaan regisseren.
De hoofdrollen worden vertolkt door Wentworth Miller (de hoofdrolspeler uit Prison Break), Patrick Wilson, Eric Stonestreet en James Marsden, en dus zonder Marie Vinck. Maar ook de Vlaamse acteur Matthias Schoenaerts, die ook in de Vlaamse versie een rol kreeg, krijgt een hoofdrol. Dit zal net zoals in de Vlaamse versie de rol van Filip zijn.
Abonneren op:
Posts (Atom)