donderdag 8 december 2011

Marie Vinck met luxe lingerie covershoot laatste magazine Goedele Liekens


Marie Vinck met luxe lingerie cover fotoshoot in laatste magazine Goedele Liekens.

Goedele neemt afscheid met lingerienummer

In het veertigste en laatste nummer van haar magazine blikt Goedele Liekens terug op het mooiste dat ze in die drie jaar brachten. Maar wat meer in het oog springt, is de sexy covershoot samen met Els Pynoo en Marie Vinck. De drie dames werden daarvoor gehuld in glamoureuze luxelingerie.

Het allerlaatste nummer werd een extra dikke feesteditie, en die vroeg om een lichtjes gewaagde cover. Geen betere reden voor Goedele om in lingerie te poseren, samen met Vive la Fête-zangeres Els Pynoo en filmdiva Marie Vinck.

De keuze voor de sexy setjes viel op het Belgische lingeriemerk PrimaDonna, dat al sinds 1865 vrouwen met een grotere cupmaat lingerie biedt die én mooi én comfortabel is.

Sanoma Magazines besliste vorige maand om de publicatie van het magazine stop te zetten. Het laatste nummer ligt vanaf vandaag in de winkel en telt 64 pagina’s.


Hoe mooi of duur ook, een BH die niet past, geeft je niet de nodige steun en bezorgt je niet het gewenste effect.

Samen met PrimaDonna en Lingerie Styling vind je echter in een mum van tijd jouw perfecte lingerie setje, zoals Marie Vinck, Goedele Liekens en Els Pynoo laten zien.

Het mooiste uit drie jaar Goedele

This is the end, my friend. Om het rouwproces van u, beste lezer, wat te verzachten, en onszelf nog één keer gigantisch te amuseren, maakten we een ‘best of’. Alle mooiste, grappigste, meest ontroerende en intense momenten uit Goedele voor u verzameld.

Op het menu: de meest beklijvende foto’s en uitspraken uit interviews, dossiers, reisreportages en seksstukken. De sterkste mode- en beautybeelden. Ook van de straffe kost uit de culinaire pagina’s mag u nog een laatste keer proeven. U krijgt ook exclusieve sexy foto’s van Goedele die - onbegrijpelijk – nog nooit werden gepubliceerd. Blader u een kijkberoerte.

Als dessert serveren we u graag wat vers voer. Een interview met Evi Hanssen en Fred Di Bono (“Wij vogelen, maar we zijn niet elkaars beste vriend”)! Een prachtige balkonscène met de borsten van Goedele, Marie Vinck en Els Pynoo in de hoofdrol! Beautyproducten om van te smullen! Een reisverhaal om het ijskoud van te krijgen! Zelfs de ramptoeristen die willen weten wat er intussen van onze redactie geworden is, worden op hun wenken bediend.


PrimaDonna lingerie collecties
Luxe lingerie met de perfecte pasvorm, van B tem H-cup. Met minder neemt een PrimaDonna vrouw geen genoegen. En gelijk heeft ze. Met hun jarenlange expertise en savoir-faire creëren de ontwerpers van PrimaDonna modieuze, rijkelijke en verfijnde lingerie die als gegoten zit bij vrouwen met een grote boezem. Een gedroomde combinatie van stijl, comfort en fashion laten de bekende Vlaamse vrouwen Marie Vinck, Goedele Liekens en Els Pynoo zien.

Goedele Liekens blikt in het veertigste en laatste nummer van haar magazine terug op het mooiste dat ze in die drie jaar bracht. Het werd een extra dikke feesteditie, en die vroeg om een lichtjes gewaagde cover. Geen betere reden voor Goedele om in lingerie te poseren, samen met Vive la Fête-zangeres Els Pynoo en filmdiva Marie Vinck.

Prima Donna lingerie koestert al meer dan 144 jaar de vrouw met haar natuurlijke rondingen. Dankzij de aandacht voor pasvorm en ontwerp kan Prima Donna lingerie een ongeëvenaarde combinatie van draagcomfort, luxe en stijl bieden. BH’s zijn beschikbaar in 58 verschillende cupmaten, van B tot H cupmaat. Omdat iedereen de perfecte BH moet kunnen dragen voor haar borsten, ongeacht BH maat of figuur en dat zorgt voor zelfvertrouwen.

Een spacer BH, een verademing!
Het exclusieve spacermateriaal is een ademende stof met een zeer dun, flexibel luchtlaagje dat de boezem een mooie, natuurlijk ronde en bolle vorm geeft; zonder vergrotend effect en niet te bloot.

Maximale ondersteuning en naadloze cups waardoor de spacer beha onzichtbaar onder bovenkleding gedragen kan worden. Ideaal voor de zomer dus.

Corsages en body’s zijn helemaal terug!

Je geeft je lichaam die mooie lijn onder je feestjurk door een prachtig stuk lingerie aan te trekken. Deze snitten komen helemaal tot hun recht bij vrouwen met een grotere cupmaat, zoals BV's Sabine Hagedoren, Lien Van De Kelder, Marie Vinck, Goedele Liekens en Els Pynoo.

In het veertigste en laatste nummer van haar magazine blikt Goedele Liekens dus terug op het mooiste dat ze in die drie jaar brachten. Maar wat meer in het oog springt, is de covershoot samen met Els Pynoo en Marie Vinck. De drie dames werden daarvoor gehuld in glamoureuze luxelingerie.

Het allerlaatste nummer werd een extra dikke feesteditie, en die vroeg om een lichtjes gewaagde cover. Geen betere reden voor Goedele om in lingerie te poseren, samen met Vive la Fête-zangeres Els Pynoo en filmdiva Marie Vinck.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten