maandag 13 januari 2020

Oh no, it's a woman! met Marie Vinck: Hilde Van Mieghem draait nieuwe film in Antwerpen

Oh no, it's a woman, zo zal de nieuwe film van Hilde Van Mieghem heten. Het wordt een feelgoodfilm waarin vier vrouwen van verschillende leeftijden op zoek gaan naar de liefde. De prent heeft een absolute topcast met onder andere Veerle Dobbelaere, Wiene Dierickx, Jan Decleir, Kevin Janssens (wiens breuk met zangeres Nathalia deze week bekend raakte), Koen De Bouw en Hilde's dochter Marie Vinck. De opnames gebeuren in Antwerpen en in Zeeland.

Deze week waren er dus opnames in Antwerpen, o.a. in de Sint Pauluskerk, en de twee Wetterse figurantes Jenny De Smet en Christine Eloot, mijn wederhelft, waren weer eens van de partij. De film komt uit in 2010.

Actrice Hilde Van Mieghem, die eerder De Kus en Dennis van Rita regisseerde, draait van 3 november tot 18 december een nieuwe film in Antwerpen.
Oh no, it's a woman, een productie van Caviar Films, wordt een romantische komedie over een eigenzinnige familie. Over vrouwen en mannen. Over moeders en dochters. Over trouw en ontrouw. Veerle Dobbelaere, Wine Dierickx en haar dochter Marie Vinck spelen de hoofdrollen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten