maandag 4 april 2011

Marie Vinck op showbizzkalender van BV fotograaf Henk van Cauwenbergh


De showbizzkalender, bekend/berucht om zijn Vlaams vrouwelijk schoon, pakte vorig jaar uit met knappe actrices. Zowel Marie Vinck als Veerle Baetens poseerden sexy voor de lens van fotograaf Henk van Cauwenbergh. Andere nieuwkomers zijn Lauren Versnick (15), dochter van VTM- nieuwsanker Lynn Wesenbeek, en de 16-jarige Ella June Henrard.

Voor de naaktkalender van 2011 zullen ook twee mannen poseren: voetballer Carl Hoefkens en chef Sergio Herman. Véronique De Kock staat voor de eerste keer niet op het lijstje van twaalf.

De naaktkalender met Marie Vinck werd officieel voorgesteld tijdens Showbizznight op 23 oktober 2010.

Dertien opeenvolgende edities was Véronique De Kock de 'leading lady' van de Showbizzkalender, maar editie 2011 zal het zonder de ex-Miss België moeten stellen. Voor zijn nieuwe kalender rekent Henk Van Cauwenbergh op nieuw Vlaams toptalent Marie Vinck, huidig Miss België Cilou Annys en Lauren Versnick, de dochter van vtm-coryfee Lynn Wesenbeek, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Na naakt fotoshoots in Zuid-Frankrijk en Thailand, opnames in de Zoo van Antwerpen en aan de Belgische kust, trekt Van Cauwenbergh dit jaar naar Hasselt. "Het thema van de nieuwe kalender wordt een bossprookje. Ik ga uiteraard weer werken met BV's, maar ook met modellen en figuranten met een donkere huid", aldus Henk. Voor het eerst sinds de start van de naaktkalender in 1998, zal Véronique De Kock niet te bewonderen zijn.

Niet alleen bekende Vlamingen, ook nieuw talent
"Ik ga voor nieuw talent. En ik zie Marie Vinck als absolute kandidaat voor de cover. Zij bekoort mij met haar talent, borsten en uitstraling en belichaamt perfect de nieuwe generatie", aldus Henk, die zijn lijstje met favoriete modellen al klaar heeft. "Traditioneel is dat een mix van bekende namen en van nieuw talent.

Henk wil voor editie 2011 onder meer uitpakken met tv-ster Roos Van Acker, Miss België 2010 Cilou Annys, filmactrice Marieke Dilles en Marie Vinck, de 16-jarige actrice Ella-June Henrard, actrice Veerle Baetens, sterrenkok Sergio Herman en aanstormend model Lauren Versnick. Of ze ook effectief op de nieuwe Showbizzkalender zullen prijken, is nog niet zeker. "We fotograferen iedereen op 5 en 6 augustus."

Exit Véronique De Kock
Van Cauwenbergh ziet Marie Vinck dus als perfecte opvolger voor Véronique De Kock. Die was dertien edities lang te bewonderen op de kalender. De samenwerking stopte vorig jaar toen Henk haar omschreef als "een superopportunistisch mieke dat weet dat de biologische klok tikt".

"Hij moet niet denken dat we ooit nog voor hem gaan poseren", reageerde Véronique De Kock, maar Henk is niet onder de indruk. "Ik denk dat het goed geweest is met Véronique op de naaktkalender. Voor mij hoefde het al een paar jaar niet meer. Het is tijd voor nieuwe gezichten op de Showbizzkalender, nieuwe types zoals Marie Vinck, die ik graag naar voren schuif."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten