zaterdag 7 december 2013

‘Smos’ smoezelt met Marie Vinck in Safety First


‘Smos’ smoezelt met Marie Vinck in Safety First

'De eerste vrouw die zich een nacht met Smos niet meer herinnert, die moet nog geboren worden.' Smos bewees al eerder dat hij een echte vent is, maar is hij ook hij een ware vrouwenverslinder? Marie Vinck kan het antwoord geven...

Als het van de mooie sexy Vanessa (gastactrice Marie Vinck) afhangt niet... of kan de ontblote en met verf bekladde torso van Smos daar misschien verandering in brengen?

In de zesde aflevering op woensdag 4 december 2013 geen bewakingsopdracht voor Dirk, Ingrid, Luc en Smos. Deze keer volgt Safety First een seminarie bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, dé bewakingsspecialist in Europa en schrijver van het boek Safety First (gastacteur Manou Kersting).

Dirk is bloednerveus en wil dat het hele team een verpletterende indruk nalaat bij Hendrik. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid die zich tussen alle andere cursisten in gewone kledij voelt als een patattenzak.

Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren, al is dat duidelijk geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa(Marie Vinck) ook aanwezig is.

Met Vanessa(Marie Vinck) beleefde Smos ooit een wilde seksuele nacht, maar tot zijn grote frustratie herkent ze hem niet meer.

Uiteraard neemt de jonge Limburger hier geen genoegen mee: 'Zelfs helemaal naakt paars van de verf in bodypaint blijft Smos gaan om een tweede keer met Vanessa(Marie Vinck) te poepen.'

Vrijdag 29 maart 2013 begon als een doodgewone werkdag bij BAYER Linkeroever. Dirk Porrez zat op zijn post als bewakingsagent aan poort 3, Luc Turlinckx reed fluitend rond met de vorklift in het magazijn en Smos werkte zich uit de naad aan de laad- en loskade.

Maar voor Dirk, Luc en Smos werd vrijdag 29 maart 2013 een zwarte dag. Hun bedrijf kondigde een reorganisatie aan, drie mensen werden ontslagen. Omdat het er ‘maar’ 3 zijn, is er nauwelijks reactie van de vakbond. Zelfs de krantenkoppen reageren opgelucht: slechts 3 ontslagen bij Bayer Linkeroever”, “Schade na reorganisatie valt mee”. Ja, behalve voor hèn natuurlijk.

Wat moest Dirk nu doen?
Dirk is een trots beestje. Falen staat niet in zijn woordenboek, maar helaas wél veelvuldig in zijn levensverhaal. Al zal hij dat zelf niet gemakkelijk toegeven.

Wat moest Luc nu doen?
Hij zit midden in een zware verbouwing. En zijn bazige vrouw Britt vindt nu al dat het allemaal te traag gaat.

Wat moest Smos nu doen?
Eindelijk begon hij wat stabiliteit in zijn leven te krijgen: hij had een vaste job waar hij zich bovendien in kon uitleven.

Dirk zorgt voor een oplossing: hij richt zelf een securitybedrijfje SAFETY FIRST op en biedt zijn collega’s Luc en Smos een job aan. Alleen een vrouw ontbrak nog. Want enkel vrouwen mogen vrouwen grondig fouilleren. Zijn zus Ingrid bood de oplossing. Met haar erbij waren ze voltallig.

Klaar om de veiligheid in de samenleving te garanderen.
Discipline, dedication and friendship… maar Safety First op vtm !

Simon ‘Smos’ Vos is de plichtsbewuste soldaat van Safety First. Goede punten scoren bij zijn grote voorbeeld Dirk Porrez is dan ook waar Smos voor gaat. “Ik zeg niet Lionel Messi of Jean-Claude Van Damme, ik zeg Dirk Porrez. En die kat uit Garfield, die is vies grappig, die kat. Hoe heet die nu weer?”

Dit piepjong veulen kan zijn Limburgse roots moeilijk verbergen zodra hij praat. Het hoeft voor hem ook niet. Apetrots scandeert Smos “Limburg for life”. Een man van de actie. Soms onbezonnen, maar altijd met overgave en goede intenties. Voor Smos is “Discipline, dedication and friendship” geen holle slogan, maar bittere ernst.

De 34-jarige zus van Dirk is veruit de slimste van de bende. Ze woont in tegenstelling tot haar broer niet meer in het ouderlijke huis, het basecamp van Safety First, maar op een klein appartementje met haar 6-jarig zoontje Robbe. “Onze Robbe is een souvenir van een nogal wilde reis naar Egypte. Toch beter dan een sleutelhanger van een piramide, niet ?”

Als het op de liefde aankomt, is Ingrid zo blind als een mol. Iedere man is voor haar een potentiële vader voor haar zoontje. Daarom wil ze ook op en top een hete en sexy vrouw zijn. Maar zoals bij zovelen maakt haar dat net bijzonder onzeker. Gelukkig vindt ze steun bij Luc, haar maatje bij de firma.

Ooit beleefde Smos een wilde nacht met Vanessa(Marie Vinck), maar tot zijn grote frustratie herkent ze hem niet meer .

Smos vergeet je niet

Vanessa(Marie Vinck) lijkt zich Smos ineens toch weer te herinneren. Als slaat zijn vreugde snel om als hij hoort wat ze zich herinnert .

"Gij zijt de minuut", vertelt ze over de wilde erotische nacht in bed met Smos.

Smos en Vanessa(Marie Vinck): komt er een tweede stomende nacht van?

 Voor de verandering geen bewakingsopdracht voor Smos, Dirk, Ingrid en Luc in Safety First. Vanavond gaan de vier op cursus en nog wel bij de Nederlander Hendrik Manderfelt (Manou Kersting), dé ­bewakingsspecialist in Europa en schrijver van het boek ­Safety First.

 De zenuwen staan al behoorlijk strak gespannen omdat Dirk, die Manderfelt verafgoodt, eist dat ­iedereen in uniform naar het seminarie gaat, maar dan komt Smos er ook nog eens een oude vlam tegen.

Met Vanessa(Marie Vinck) heeft Smos ooit een stomende nacht beleefd, hot, maar tot zijn grote frustratie herkent ze hem niet meer. Daar neemt de Smos uiteraard geen genoegen mee: ‘De eerste vrouw die zich een nacht met Smos niet meer herinnert, die moet nog worden geboren.’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten